Badkamers

Wilt u uw badkamer renoveren? Bouwservice Saensigt helpt u met het plaatsen van nieuw sanitair of het geheel opnieuw inrichten van uw badkamer. Alle werkzaamheden worden met de grootste zorg uitgevoerd: van ontwerp tot oplevering. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Zaanstad-Haarlem-Heemstede-Amsterdam en Amstelveen. Maar ook in de rest van Noord-Holland kunt u ons tegenkomen.


Bouwservice Saensigt kan diverse werkzaamheden voor u uitvoeren, dit kan het vervangen van douchebak zijn, maar ook een complete badkamerverbouwing. Voor de werkzaamheden kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Het verwijderen van het sanitair en tegelwerk
  • Het aanbrengen van een nieuw leidingsysteem voor afvoeren, warm en koud water en elektrotechnisch
  • Het aanbrengen van stuk werk en opnieuw tegelen van wanden en vloeren
  • Het instaleren van draingoot-inloopdouche-douchecabine en sanitair
  • Tevens verzorgen wij het vervangen van de traditionele radiator voor elektrische vloerverwarming

Wij helpen u niet alleen bij het verbouwen van de badkamer, maar voorzien u ook graag van advies omtrent het ontwerp d.m.v een impressie in 3D, desgewenst kunnen we ook het voorbereidend tekenwerk voor u uitvoeren. Uw droom voor een nieuwe badkamer kunnen wij verzorgen van begin tot einde.

Heeft u vragen of wilt u uw badkamer renoveren ? Neem contact op door te bellen 085-88883025 of vul het contactformulier op de website in. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.