Bouwkundig aannemer Saensigt

Als bouwkundig aannemer dragen wij graag bij aan allerhande bouwprojecten. Wij zijn een full service Bouwbedrijf, dus u kunt bij ons terecht voor zowel de voorbereidende bouwtekeningen als voor de uitvoering van het project. Bouwbedrijf Saensigt helpt met plezier bij de uitvoering van particuliere en zakelijke bouwprojecten.


Bouwkundig aannemer: particuliere projecten

Wij staan onze opdrachtgevers graag terzijde bij diverse bouwprojecten. Hierbij kunt u denken aan: nieuwbouw, verbouwen, renoveren, en restaureren. Ons Bouwbedrijf is gespecialiseerd in het energiearm maken van woningen. Deze doelstelling realiseren wij door het isoleren van vloeren, wanden en daken en met het gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen. Tevens implanteren wij duurzame energiesystemen door middel van zonnecollectoren, zonnepanelen en geothermische energie. Dit alles in nauw overleg met ons netwerk van onderaannemers - leveranciers en installateurs om het gehele traject zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren.


Bouwkundig aannemer: zakelijke projecten

Naast het uitvoeren van bouwprojecten voor particulieren hebben wij jarenlange ervaring als bouwkundig aannemer voor zakelijke projecten. U kunt ons inschakelen voor zowel nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw. Zo vervaardigen wij graag de inrichting van uw horecapand of van uw kantoor. Voor de uitvoering werken wij alleen samen met gecertificeerde bedrijven met ruime ervaring binnen hun vak. Bij ons bent u er zeker van dat uw project vakkundig, nauwgezet en binnen de randvoorwaarden wordt uitgevoerd.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over ons aannemersbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.