Bouwkundige tekeningen

Saensigt staat voor u klaar gedurende het gehele bouwproces. Wij helpen u graag met de bouwkundige tekeningen én met de uitvoering van het bouwproject. Alle tekeningen en calculaties worden vakkundig en nauwgezet opgesteld.


Voorbereidend tekenwerk

De eerste stap van het tekenwerk is het opzetten van een voorlopig bouwontwerp. Hierin ziet u uw wensen voor het eerst vertaald in een tekening. Deze fase heeft een oriënterend karakter. We bekijken bijvoorbeeld hoe het bouwontwerp in het straatbeeld past en welke materialen gebruikt gaan worden. Na stap één maken we de definitieve bouwkundige tekeningen. Tegelijkertijd helpen we u met het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de betreffende gemeente. Voor de aanvraag heeft u verschillende documenten nodig welke wij voor u zullen verzorgen. De volgende documenten worden door ons aangeleverd:

• Plattegronden bestaande en nieuwe situatie
• Gevelaanzichten
• Doorsnedes
• Detailtekeningen
• Constructieberekeningen

Saensigt staat u tevens terzijde met het kiezen van het juiste Bouwbedrijf. Wij vragen offertes aan bij verschillende bedrijven en helpen u met het vergelijken van de aanbiedingen. Na het vergelijken bestaat de mogelijkheid het werk uit te laten voeren door een aannemer van uw keuze of door Bouwbedrijf-Saensigt. Wanneer u zowel het tekenen als de bouw aan ons uitbesteedt, bent u er zeker van dat uw project voor een zeer scherpe prijs wordt uitgevoerd!

Hebt u vragen over het maken van bouwkundige tekeningen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.