Keukens

Laat uw keuken verbouwen door Bouwservice Saensigt. U wilt uw keuken verbouwen, want u heeft een nieuw huis gekocht en de huidige keuken bevalt u niet, of uw keuken is verouderd en u wilt de keuken graag vervangen. Bouwservice Saensigt maakt een 3D impressie en levert via de vakhandel de door u uitgezochte keuken.


Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Zaanstad, Haarlem, Heemstede, Amsterdam en Amstelveen. Ook in de rest van Nederland kunt u ons tegenkomen.

Leidingen, elektra, en montage van de keuken verzorgen wij ook. Het is mogelijk om verschillende werkzaamheden door ons uit te laten voeren, zo kunnen we u helpen met het maken van een bouwtekening en met het monteren van de nieuwe keuken. Wij kunnen de gehele keukenverbouwing voor u verzorgen, maar ook slechts een deel van de verbouwing. Wilt u bijvoorbeeld de nieuwe keuken zelf monteren, maar moeten hiervoor elektra, gas- en waterleidingen verlegd worden? Het omleggen van elektra en de leidingen kan snel en professioneel door ons verzorgd worden. Natuurlijk kunnen wij ook de gehele keuken bouwkundig verbouwen. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Al het installatiewerk wordt uitgevoerd door erkende en gecertificeerde installateur.

Heeft u vragen of wilt u uw badkamer verbouwen? Neem contact op door te bellen 085-88883025 of vul het contactformulier op de website in. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.