Renovatiewerkzaamheden door Bouwbedrijf Saensigt

Wilt u uw huis of bedrijfspand renoveren? Wanneer u kiest voor Bouwbedrijf Saensigt heeft u gegarandeerd een aannemer die naar u luistert, met u meedenkt, en u het werk uit handen neemt. Klantevredenheid betekend voor ons nauwgezet overleg voor, tijdens, en na het bouwproces. U als opdrachtgever blijft binnen alle disciplines bepalend en uw wensen worden met de meeste vakkundigheid en zorg uitgevoerd.


Bedrijfspand renoveren

U kunt een bedrijfspand renoveren om verschillende redenen, bijvoorbeeld omdat u een ander pand heeft betrokken of omdat het pand niet meer de gewenste uitstraling heeft. Bouwbedrijf Saensigt realiseert zowel renovaties aan het exterieur als aan het interieur. Wij verzorgen onder andere de volgende renovaties: dakrenovatie, vervanging van gevelbekleding, nieuwe gevel voor de showroom of voor de etalage, aanleggen alarmsysteem, of vervanging van plafonds en systeemwanden. Als wij een bedrijfspand renoveren, kunnen wij tegelijkertijd uw bedrijfspand verbouwen of uitbreiden. Zo kunnen we een extra etage op het bestaande bedrijfspand bouwen welke u kunt gebruiken als kantoorruimte, werkplaats of als opslagruimte.

De eerder genoemde renovaties kunnen wij ook uitvoeren voor particulieren. Daarnaast helpen we u graag met het renoveren van uw gevel, badkamer of keuken. Onze vakmensen staan met plezier voor u klaar! Neem nu contact met ons op middels het contactformulier op de website in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen dan zo spoedig mogelijk. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen.