3D-bouwtekening voor het verbouwen en renoveren van uw woning

Wilt u voor uw verbouwing, renovatie, of restauratie een 3D-bouwtekening laten maken? Saensigt bouwkundig teken- en adviesbureau zet uw ideeën voor uw woning om in een sfeerimpressie of een bouwtechnisch ontwerp.


 

Tekenwerk tot in de puntjes verzorgd

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken of om de restauratie van uw woning: elk succesvol bouwproject begint met nauwgezet, voorbereidend tekenwerk. Tekenwerk kan op verschillende manieren door Bouwbedrijf Saensigt worden ingevuld, zo kunnen we een 3D-bouwtekening maken voor een artist impression, compleet met 2D-aanzichten. Wij beschikken over de ervaring om het tekenwerk tot in de puntjes te verzorgen.

 

 


Begeleiding voor het gehele bouwproces

Bouwbedrijf Saensigt aannemingsbedrijf kan het gehele bouwproces voor u verzorgen. Naast de 3D-bouwtekening kunnen wij het bouwkundig tekenwerk en de benodigde calculaties voor u uitvoeren. Ook verzorgen wij de aanvraag van de omgevingsvergunning en ondehouden wij de contacten met bouw- en woningtoezicht. Tot slot kunnen wij u helpen met het uitvoeren van uw verbouwing, restauratie, of renovatie. Wij staan voor u klaar, wij maken uw dromen waar van heipaal tot dakpan.

Heeft u vragen of wilt u een 3D-bouwtekening laten maken? Neem contact op door te bellen naar 085-88883025 of vul het contactformulier op de website in. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.