Verbouwen

Jarenlang woonde u met plezier in uw huis, ondertussen voldoet het huis echter niet meer aan uw woonwensen. Gaat u dan verhuizen en laat u uw vertrouwde omgeving achter? U kunt daarentegen ook uw huis opknappen. Ieder huis is immers aan te passen aan de wensen van de bewoners.


Saensigt biedt u graag inzicht in de mogelijkheden om uw woonplezier te verhogen en helpt u met uw huis opknappen. Enkele mogelijkheden zijn het huis uitbreiden met een veranda of serre, of extra kamers creëren door het plaatsen van een opbouw. Ook is het mogelijk om uw zolder of een andere verdieping opnieuw in te delen. Op deze manier krijgt u meer ruimte voor bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer of badkamer.

Naast het verbouwen van huizen, knappen wij bedrijfspanden op. Bij ons bent u zeker van een vakkundige uitvoering, want wij werken alleen met gecertificeerde bedrijven. Deze bedrijven verdienden ruimschoots hun sporen in de bouwsector. Voor het traject stellen wij één contactpersoon aan, zodat de communicatielijnen kort blijven en het proces voor u zorgeloos verloopt.

Wilt u uw huis opknappen? Wij spreken graag uw wensen met u door en beantwoorden uw vragen met plezier. Neem contact met ons op door het formulier op de website in te vullen of door ons te bellen via 085-8883025.